kysy-tarjous-ilmakuvaus

ILMAKUVILLE ON KYSYNTÄÄ

Lisätienestiä ottamillasi ilmakuvilla?

Onko käytössäsi hyvällä kameralla varustettu kamerakopteri? Onko sinulla laadukkaita kuvia joista ehkä muut voisivat olla kiinnostuneita? Mikäli vastasit myöntävästi, voi Horizont.fi -verkkokauppa olla sinulle sopiva kanava markkinoida kuviasi. Sivusto on perustettu vuonna 2017 ilmakuvien markkinapaikaksi josta asiakkaat voivat helposti ja kustannustehokkaasti hankkia kuvia. Sivuston takana on kaksi itsekin kamerakoptereilla kuvaavaa henkilöä Nurmijärveltä. Tällä hetkellä myynnissä on reilut 500 kuvaa, yli 200 eri kohteesta.

Myy ilmakuviasi kaupassa

Tavoitteenamme on kerätä yhteen paikkaan vetovoimainen valikoima ilmakuvia kohteista joille on kysyntää sekä yksityisihmisten että yritysten piirissä. Ostaminen on vaivatonta ja turvallista selkeästä verkkokaupasta. Kuva toimitetaan linkkinä ostajan sähköpostiin ilman copyright -merkkiä josta asiakkaan on helppo ottaa kuva heti käyttöönsä joko digitaalisiin sisältöihin tai painotuotteisiin.

Kuvaaja määrittää ja päättää myyntiin laittamilleen kuville itse myyntihinnan. Eri kuvaajien samasta kohteesta ottamat kuvat laitetaan eri tuotteina myyntiin. Kuvien laittaminen myyntiin ei maksa kuvaajalle mitään eikä velvoita mihinkään, ja kuvaajalla on koska tahansa mahdollisuus ottaa kuvat pois myynnistä tai myydä kuvia samanaikaisesti toisaalla. Kuvaaja saa myynnistä 65%:n myyntiprovision.

Mikäli olet kiinnostunut ja voisit lähteä mukaan, niin lähetä kuviasi linkkinä jonkin pilvipalvelun (Hubic, Dropbox, Google Drive) kautta sähköpostiin service@horizont.fi. Tarkistamme kuvien teknisen ja taiteellisen laadun ja laitamme ne myyntiin.

  • Lähetä kuvat jpg-muotoisena: service@horizont.fi (käytä Dropboxia tai Google Drivea tms.)
  • Kuvat saavat olla hieman muokattuja; esim. horisontit suoristettu, värejä ja tarkkuutta säädetty
  • Käytä kuviin korkeinta mahdollista resoluutiota
  • Jos mahdollista liitä mukaan useampi kuva eri kuvakulmista samasta kohteesta. Tarjoamme asiakkaalle mahdollisuuden ostaa kohteen kaikki eri kuvat nippuhinnalla.
  • Liitä mukaan tieto kuvauskuukaudesta ja –vuodesta sekä kohteen nimi ja kuvauspaikkakunta.
  • Ilmoita myyntihinta, max. 140 euroa (sis. 24% alv)
  • Laita mukaan tieto jos et halua että kuvia markkinoidaan Horizont-ilmakuvapankin sosiaalisissa kanavissa.
  • Kuvien tulee täyttää kauko-ohjattaville lennokeille asetetut säädökset. Säädöksiin voi tutustua esim. Trafin sivulla.

LENNÄTÄ TURVALLISESTI ÄLÄ LENNÄ TÄÄLLÄ

Kuvien yhteydessä mainitsemme sivustolla aina kuvaajan nimen. Myytävä kuva on copyright suojattu. Asiakas saa ostamaansa kuvaan jatkuvat ja vapaat käyttöoikeudet – sitä saa muunnella ja sitä voi käyttää haluamaansa tarkoitukseen ja julkaisuun useampaan kertaan. Asiakas ei saa myydä kuvan käyttöoikeuksia edelleen kolmannelle osapuolelle.  Yksinoikeudet kuvaan on mahdollista ostaa ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme, tällöin kuvan hinta on 2 x normaali myyntihinta.

Halutessaan kuvaaja voi myös ilmoittautua kuvauskeikkojen tekijäksi jolloin lisäämme yhteystietosi sivustolle. Kuvaaja hoitaa tarjouksen ja laskutuksen itse suoraan. Horizont.fi -palvelu ottaa sivuston kautta kuvaajalle välitetystä kuvauskeikasta 10%:n provision. Kuvauskeikkojen tekijöille suosittelemme vastuuvakuutuksen ottamista. Suosittelemme tutustumaan myös toiseen kuvauskeikkoja tarjoavaan palveluun, ilmakuvaajat.comiin, joka on yhtestyökumppanimme. Se tarjoaa niinikään kuvaajille markkinointikanavan kuvauskeikkojen tekemiseen.

Horizont-sivustoa kehittävät ja ylläpitävät ilmakuvausta harrastavat nurmijärveläiset Ari Lepistö ja Harri Kuusinen. Kehitämme sivustoa jatkuvasti ja arvostamme palautetta ja kehitysideoita teiltä toisilta kuvaajilta.

Horizont palvelun kautta tapahtuva myynti ja tilitykset kirjataan yksityistä toiminimeä velvoittavan kirjanpitolain mukaisesti. Palvelua pyörittävä toiminimi on Lasso24 (omistaja Ari Lepistö, LY 2510686-4). Tilitys kuvaajille perustuu sivuston verkkokaupasta tulostuvan virallisen myyntiraportin lukuihin. Kun valokuva myydään, saa kuvaaja sähköpostiinsa siitä tiedon sekä ostaneen asiakkaan nimen. Riippuen myyntimäärästä, tilitämme myyntitulot 1kk-2kk jaksoissa.

Terveisin

Ari Lepistö, 044-9776677       Harri Kuusinen, 040-1429865

service@horizont.fi

T:mi Lasso24,  01840 Nurmijärvi

fiSuomi