info-ilmakuvaajat

KUN TARVITSET ILMAKUVAUSTA, ME PALVELEMME

Me Horizont -ilmakuvaajat olemme kokeneita kauko-ohjattavien kamerakopterien lentäjiä. Me eri puolilla Suomea asuvat ilmakuvaamisen ammattilaiset olemme koonneet tarjontamme yhteen paikkaan, jotta sinä voisit löytää mahdollisimman helposti ilmakuvauksen toteuttajat ja palvelut.

Kiinteistöjä, maastokohteita, yleisötilaisuuksia ja teknisiä kohteita

Otamme ilmakuvia kauko-ohjattavalla kalustolla (helikopteri+kamera). Kalustomme tuottaa valokuvia joiden laatu täyttää vaativimpienkin painotöiden ja webjulkaisujen kriteerit. Kuvien tarkkuus riittää isoihinkin tulosteisiin. Hiljaisella ja tarkasti lennettävällä kalustollamme pääsemme tarvittaessa hyvinkin ahtaisiin ja hankaliin paikkoihin. Kuvauskorkeus vaihtelee tarpeen mukaan 2m-150m korkeudella.

Kuvaamme kaikkea taivaan ja maan väliltä, mm. kiinteistöjä, maastokohteita, yleisötilaisuuksia, teknisiä kohteita ja yrityskohteita. Toimitamme kuvat asiakkaan tarpeen mukaan joko digitaalisessa muodossa tai tulostettuna esimerkiksi tauluna tai korttina.

SEURAA FACEBOOKIAMME

Toimintamme ehdoton lähtökohta on turvallisuus – valitsemme lentoreitin aina niin ettei ihmisille tai omaisuudelle aiheudu vaaraa mahdollisessa kopterin vikaantumistilanteessa. Noudatamme tarkasti kaikkia viranomaisten ja muiden tahojen lentämiselle asettamia sääntöjä. Myynnissä olevat kuvat ovat julkisista kohteista joista kuvien julkaisu on vapaata. Kuvia ottaessamme huomioimme yksityisyydensuojan.

drone-ilmakuvaus

Nykyaikainen kalusto

Nykyaikaisen ja kevyen kaluston sekä pienten kustannustemme turvin pystymme tarjoamaan ilmakuvia totuttua edullisemmin. Ota yhteyttä lähimpänä omaa kuvauskohdettasi sijaitsevaan kuvaajaan ja pyydä häneltä tarjous. Oli tarpeesi sitten yksi kuva tai kokonainen videoprojekti, niin meiltä saat toteutuksen luotettavasti ja kustannustehokkaasti.

PYYDÄ TARJOUS

fiSuomi